Image

Galai Mária

Vitális Mozgásműhely vezető,
AVIVA oktató,
Fitnesz- és Egészség Tréner

Az egészség megtartásában nyújtok segítséget speciális mozgásformák használatával, a hozzám forduló felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

A különböző tornákkal, amikkel foglalkozom (Aviva, MMT-Mozgásos Mentális Tréning, Komplex Mozgásterápia, gerinctorna, stresszoldó tornák, Egészség-Fitnesz) sikeresen segítem testi-lelki-szellemi síkon a tornázó egyént. A tornák gyakorlója kiegyensúlyozott, örömteli, életerővel bíró mindennapokat teremt önmaga számára.

A mozgás a versenyszerűen űzött ritmikus sportgimnasztika révén fiatalkorom óta aktív része az életemnek.
Egyetemi tanulmányaim miatt az aktív versenysportot befejeztem, de a ritmikus sportgimnasztikából szerzett gyakorlati tapasztalataimmal Aerobic oktatóként segítettem és színesítettem az egyetem sportéletét.

A mozgáskultúrához és az egészséghez való kötődésemet és ezirányú érdeklődésemet az évekig tanulmányozott dél-indiai templomi táncok és különböző Workshopokon ( mozgásszínház, hastánc, kontakt-tánc, pilates, jóga, gyűrűsizom torna stb.) szerzett tudás mélyítette el.
Az aktív felismerések és tapasztalatok folyamatosan fejlesztették a testérzékelésemet és a testem egészségtudatos használatát, ami egyre nyilvánvalóbbá tette számomra, hogy milyen fontos szerepe van az olyan szisztematikusan felépített mozgásnak és mozgásfilozófiának az egészség megtartásában, ami már több mint sport.

2008-ban kezdtem el az AVIVA-tornával rendszeresen foglalkozni. Egyik ismerősömtől hallottam erről az egészségvédő mozgásformáról, aki maga is a torna hatására gyógyult meg. Saját tapasztalataim is megerősítettek abban, hogy ez a mozgásrendszer milyen hasznos. Az AVIVA-torna egy egészségsegítő mozgásforma, amely a hormonális egyensúly kialakítását és megtartását szolgálja. 2012-ben szereztem meg az AVIVA-torna oktatói oklevelemet (AVIVA-Method, Budapest).

Ezután 2014 -ben szakmailag továbbképeztem magamat. Csoport fitnesz egészség-tréneri és gyerek fitnesz tréneri képesítést szereztem ( Medical Fitness Academy, Berlin), hogy egyre jobban gazdagítsam tudásomat.

Fő tevékenységeim az AVIVA torna, MMT, Komplex Mozgásterápia és az egészségközpontú fitnesz edzések, életvezetési tanácsadások.