Rólam

A mozgáskultúrához és az egészséghez való kötődésemet és ezirányú érdeklődésemet az évekig tanulmányozott különböző mozgásformák mélyítették el. Testünk egészségtudatos használata, a rendszerbe foglalt mozgásformák, például: Aviva, Hormontorna, MMT-Mozgásos Mentális Tréning, Komplex Mozgásterápia, gerinctorna, stresszoldó tornák, Egészség-Fitnesz, fontos szerepet játszanak az egészség megtartásában, ami már több, mint sport.

Image

GALAI MÁRIA

Szolgáltatásaink

Image

Mozgás az egészségért

Vitális Mozgásműhelyünkben szíves látunk minden egészségét szerető, magát fiatalon tartó, tornázni vágyó érdeklődőt! Jöjjön el AVIVA-tornára hormonális egyensúlya fenntartásáért!

Minden korosztálynak és különböző céllal hatékony az AVIVA torna. Hozza el gyermekét a fejlesztő tornákra, hogy jókedvű, nyitott, figyelmes, könnyen és élvezettel tanuló óvodás és iskolás legyen!

Javítsa tartását és teremtse meg jó közérzetét gerinctornánkkal! Vegyen részt az alakformáló fitneszedzésen szépségéért és tartós egészségéért!

Mindenkit szeretettel várunk!

Image

Életerő a mindennapokban

A különböző stresszoldó mozgástréningek megszabadítják a hétköznapok és a munkahelyi feszültségek terhei alól. Gyakorlati útmutatást kap, hogyan oldja fel egy adódó helyzetben jelentkező (pl. vizsgadrukk, lámpaláz, szituációs konfliktus, pánik) vagy meglévő tartós (pl. krízis, lelki nyomás) feszültségeit mozgással, lazító- és légzőgyakorlatokkal. Nyugodt idegrendszere, testi-lelki vitalitása érdekében próbálja ki és használja fel az Energianyerő vagy a Testblokk oldó tornát! Érezze magát könnyednek a mindennapokban, élvezze életerejét!

 Mindenkit szeretettel várunk!

Image

Harmónia testnek, léleknek

Teremtse meg önmaga testi-lelki egyensúlyát, nemcsak az alapórákkal! Vegye igénybe további szolgáltatásainkat! Dietetikus szolgálat, kérjen egyénre szabott táplálkozási útmutatást, vegyen részt életvezetési tanácsadásokon egyéni- és/vagy csoportos ülések keretében, mozgás-workshopokon, ismerjen meg különböző táncos mozgásrendszereket, hallgasson meg érdekes előadásokat az egészségünk megőrzéséről! Igyekszünk Vitális Mozgásműhelyünkben minél szélesebb kínálatot nyújtani a hozzánk látogató vendégeknek, hogy egy helyen megkaphassák teljes körű vitalitásukat.

Mindenkit szeretettel várunk!

0
év szakmai tapasztalat
0
visszajáró tornázó
0
elégetett kalória

Az AVIVA torna a hormonháztartás egyensúlyát állítja helyre mindkét nemnél:

segít a gyermekáldásban, a pajzsmirigy jó működésében.

Rendezi a női ciklust. Megállítja a miómákat, polipokat, cisztákat, a változó kor kedvezőtlen tüneteit.

Mozogjon egészsége védelmében!

Image

Német nyelvtanulás
drámajátékokkal, mozgással

7-14 éveseknek

Gyere, tanulj nyelvet élményekkel, beszélgetéssel!

Tanuljunk németül gyorsan, hatékonyan játékkal, mozgással!

Középpontban a kommunikáció, életszerűség. Az élményszerű nyelvtanulás a legjobb módszer az idegennyelv elsajátítására. Ezen a tanfolyamon a nyelvoktatás beszédközpontú, német nyelvű drámajátékokkal, a mindennapi életben jól hasznosítható szituációs gyakorlatokkal.

Cél a beszédkészség fejlesztése, a nyelv biztos, készségszerű használata. Kicsik-nagyok együtt tanulnak, hiszen a valós életben is együtt vagyunk. A nyelvi tudást mindenki a saját szintjén fejleszti tanári segítséggel. Beszédhelyzetek játék közben, sok humorral, nevetéssel, ahol a nyelvtanulásnak a diák aktív részese.

Jelentkezés: Galai Mária, drámatanár

10 alkalom 24000 Ft/fő

Időpontok

torna idejetorna helyetorna típusa
hétfőnként
20:00 (60 perc)
Wekerlei Mozgásműhely AVIVA gyakorló
hétfőnként
08:45 (60 perc)
Wekerlei Mozgásműhely AVIVA gyakorló
keddenként
19:00 (60 perc)
Wekerlei Kultúrház (WKK) AVIVA terhestorna
szerdánként
19:45 (60 perc)
Wekerlei Kultúrház (WKK) AVIVA gyakorló
péntekenként
20:00 (60 perc)
Wekerlei Mozgásműhely AVIVA gyakorló
péntekenként
08:45 (60 perc)
Wekerlei Kultúrház (WKK) AVIVA gyakorló